CAFETARIA DE HEERLIJKHEID UDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1306 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria de Heerlijkheid Uden. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 21:41 Gvd goei spul, maar duurt vaak verrekes lang
24 nov 2022 om 21:45 Prima eten en keurig op tijd bezorgd.
22 nov 2022 om 22:29 Het duurder echt lang voor het eten er was en de sushi was niet echt lekker weet niet was ze er mee gedaan hebben heb beter gehad bij hun
16 nov 2022 om 20:34 is erg lekker en goed
16 nov 2022 om 20:27 Duurde heel lang.
14 nov 2022 om 22:44 Het was weer heerlijk. Bezorgtijd was langer dan ik van ze gewend ben maar het was dan ook een zondagavond.
12 nov 2022 om 14:31 Duurde even voordat het eten kwam. Kreeg vervolgens niet het eten wat ik had besteld… wil ik ze hiervoor bellen krijg je ze niet meer te pakken..
6 nov 2022 om 21:16 Jammer dat het zo lang duurde en geen champignons in de championssaus verder wel lekker voor een keer
6 nov 2022 om 20:09 Goed op tijd. Meeste ook heerlijk. Op 1 gerecht na wat wat flauw was. Maar verder wel goed.
5 nov 2022 om 9:30 Eten was weer super lekker, snel bezorgd door aardige bezorgster.
4 nov 2022 om 23:10 Speciaal doorgebakken friet gevraagd, maar het lukt ze kennelijk de laatste tijd niet om dat te doen.Jammer, want verder smaakt alles prima
4 nov 2022 om 8:28 Snel, top, heerlijk!!